De bouw is gestart!

Er zijn nog een paar woningen beschikbaar.

Stap voor stap naar je nieuwe thuis in Delfzijl.

De verkoop is in volle gang er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Inmiddels is ruim 70% van de woningen verkocht en is er gestart met de bouw van Mooi Delfzijl. Belangstelling? Neem contact op met één van onze makelaars en kom alles te weten over de beschikbare woningen.

 

 • Stap 1. Aanmelden voor Mooi Delfzijl

  Niks missen van Mooi Delfzijl? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project Mooi Delfzijl. Vervolgens houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail.

 • Stap 2. Check de beschikbaarheid

  Neem gerust contact op met onze makelaars en vraag naar de beschikbaarheid. De bouw is in volle gang, dus neem gerust een kijkje op de bouwlocatie. Heb je vragen? Een persoonlijk gesprek is altijd mogelijk. Onze makelaars leggen graag de voordelen uit van het kopen van een nieuwbouwwoning van het plan Mooi Delfzijl.

 • Stap 3. Je wilt een optie

  Heb je serieuze belangstelling voor één van de laatste woningen, vraag dan een optie aan bij één van onze makelaars. Je kunt dan je financiele mogelijkheden onderzoeken en vragen stellen over het kopen van een nieuwbouwwoning in aanbouw. Je krijgt een optie van 2 weken op één van de nog beschikbare woningen.

 • Stap 4. Tekenen van de koop-/ aannemingsovereenkomst

  Ben je na de optieperiode nog steeds enthousiast en zijn al jouw vragen beantwoord. Dan zal de makelaar de koop-/ aannemingsovereenkomst opmaken. Uiteraard zal de makelaar deze overeenkomst samen met je doornemen en al je vragen beantwooorden. Ben je akkoord dan kun je de koop-/ aannemingsovereenkomst ondertekenen.

  Gefeliciteerd met deze mooie plek!

Ook duurzaam wonen?

Kies dan nu voor een duurzame woning van de toekomst!

De energieneutrale (epc 0) woning is onder andere voorzien van zonnepanelen en een luchtwater warmtepomp. Door deze energiezuinige toevoegingen heeft de woning dus lage woonlasten!

Naar de woningen