Iedereen kan nu wonen in “Mooi Delfzijl”

De keuze voor de juiste hypotheek kan gerust zeer belangrijk genoemd worden. Deskundig onafhankelijk advies van Huis en Hypotheek op het gebied van hypotheken kan je helpen om de juiste keuze te maken. Voor welke hypotheekvorm kan in jouw geval het beste worden gekozen en wat zijn de maximale maandlasten die je redelijkerwijs kunt dragen?

Iedereen kan nu wonen in “Mooi Delfzijl” en Huis & Hypotheek helpt u daar graag bij.

In de Schrijversbuurt worden 16 prachtige koopwoningen gebouwd die nu voor heel veel mensen haalbaar zijn. Dit komt omdat de woningen energieneutraal worden gebouwd en dat de rente historisch gezien op het allerlaagste punt staat.

Wil je één van de kopers worden maak dan snel een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs op onze kantoren in Appingedam of in Groningen.

Wij zullen afhankelijk van jouw persoonlijke situatie de best mogelijke optie kiezen, wij werken met alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen samen. Ook is het zo dat sommige banken een korting verlenen bij het afsluiten van een hypotheek voor een energie neutrale nieuwbouwwoning.

Maak een vrijblijvende afspraak en je zult versteld staan van jouw mogelijkheden.
Ons telefoonnummer 0596-693666.

 

Bert Schonewille

Huis & Hypotheek

Huis en Hypotheek